Rakennuspalvelut

Teemme 30-vuoden kokemuksella myös uudis- ja remonttirakentamista etelä-suomen alueella. Rakennustöiden lisäksi meiltä voit tilata pelkästään suunnitelman tai toteutuksen vesi-, viemäri- ja ilmastointitöihin. Lisäksi teemme ammattitaidolla erilaiset sähköasennukset.

Toimintamme tavoitteena on asiakkaalle edullisen, turvallisen ja kokonaisvaltaisen rakennusprojektin toteuttaminen – aina rakennusluvista sekä rakenne- ja LVIS-suunnittelusta alkaen kohteen varsinaiseen perustustöihin ja rakentamiseen saakka. Rakennusurakointi toteutuu yhden ammattitaitoisen osapuolen kanssa ilman päällekkäisiä toimijoita, jolloin vastuukysymyksien rajauksissa ei tule ongelmia. Voimme toimia myös kohteen rakennus- ja kvv-töiden vastaavana mestarina.

Rakennustyöt kattavasti meiltä

Osaamiseemme kuuluvat monipuoliset uudis- ja saneerausrakentamisen palvelut, joiden näiden lisäksi suunnittelemme ja toteutamme:

  • vesi- ja viemärityöt
  • ilmastointityöt
  • sähköasennukset

Saat siis kaikki remontti- ja rakennuspalveluihin liittyvät työt samalta asiantuntevalta ja luotettavalta toimijalta.

Pyydä tarjous rakennus- tai remonttitöistä!

Kun etsit osaavaa ja rehtiä remontti- ja rakennuspalveluyritystä Etelä-Suomessa, Vesmec Oy on varma valinta. Palvelemme Vantaalta ja Salosta käsin koko Etelä-Suomen alueella. Lähetä sähköpostia tai voit myös soittaa ja kysyä heti lisää!

Comments are closed.